Wat is Moeder Meetjesland?

Moeder Meetjesland is de streekclub voor studenten in Gent die afkomstig zijn uit de Oost-Vlaamse streek “het Meetjesland”. Op de kaart hiernaast ziet u welke gemeentes deel uitmaken van het Meetjesland. Iedereen afkomstig uit één van deze gemeentes of deelgemeentes is van harte welkom bij onze studentenvereniging. Daarnaast laten we op uitzondering ook geïnteresseerden toe die overtuigend kunnen motiveren waarom ze deel willen uitmaken van onze club.

Wat hebben wij te bieden?

Wij organiseren doorheen het jaar tal van activiteiten. Wij trakteren enkele gratis vaten en voorzien jullie ook op cantussen en cocktailfeestjes van drank en vertier aan studentikoze prijzen. Daarnaast doen we tal van cultuuractiviteiten, nemen we deel aan de sportcompetitie tegen verschillende andere studentenclubs en organiseren geweldige activiteiten zoals bijvoorbeeld de bierbowling of een brouwerijbezoek bij onze hoofdsponsor Van Steenberge. Met een gevarieerd aanbod hopen we zo veel mogelijk enthousiaste Meetjeslandse studenten aan te trekken. Kortom, een cruciaal onderdeel van je studentenleven in Gent!

Hoe kan je lid worden?

Hebben we jouw interesse al gewekt? Super! Like dan zeker onze pagina “Moeder Meetjesland Gent” om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten. Voor meer info om lid te worden stuur je best een berichtje naar onze schachtentemmer Wout Valckenaere, hij zal je alles vertellen wat je moet weten. Heb je verder nog vragen? Spring gerust eens binnen in ons stamcafé The Porter House (Stalhof 1) om een babbeltje te slaan met een van onze leden of stuur een berichtje naar onze Facebookpagina, wij antwoorden met plezier!