Adrem Keukens ontwerpt keukens die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Ze engageren zich voor een vlotte samenwerking waarbij u en al uw wensen centraal staan.

 

 

 

 

Brouwerij Van Steenberge is de brouwerij achter de topbieren zoals Augustijn, Gulden Draak en Piraat. Ze staat garant voor onafhankelijkheid, vooruitgang en groei. Ze legt de nadruk op traditionele brouwkunst aangepast aan de technologische evoluties en garandeert betrouwbare kwaliteit en service. Respect voor de medewerkers en zorg voor het milieu staan centraal in het beleid.

 

 

 

 

De Porter House is ons geliefd stamcafé, waar we wekelijks te vinden zijn tijdens onze activiteiten. Spring gerust eens binnen en kom een babbeltje met ons slaan!

 

 

 

 

 

 

 

El Greco, het beste Griekse restaurant van Roeselare en omstreken. Je kan er terecht om je favoriete Griekse specialiteiten te gaan eten met een glaasje wijn. Volgens de geruchten kan je er bediend worden door een knappe ober, die luistert naar de naam Stergios Zervas.

 

 

 

 

Bent u een bedrijf gevestigd in het Meetjesland of Gent en geïnteresseerd in het vergroten van uw naamsbekendheid onder een jong publiek? U kan ons vrijblijvend contacteren om te horen indien een samenwerking interessant zou zijn. U kan een bericht sturen naar onze Facebookpagina of mailen naar charleslanduyt1a4@gmail.com